Fotoprints

Prints om zelf in te lijsten

  • Prints in fine-art giclée kwaliteit
  • Scherpe en kleurvaste prints
  • Lijst hem zelf in

Je bent op zoek naar posters van jouw favoriete onderwerpen? Bij Werk aan de Muur vind je een grote collectie prachtige foto's, schilderijen en veel meer. Bestel wat jij mooi vindt in de maat die bij jou past. En we bezorgen het gratis bij je!


Zeer hoge kwaliteit fotoprints

Fine-art giclée prints op dik fotopapier

Niet alleen hebben we een zeer grote collectie van stijlen zoals fotografie en schilderijen, ook leveren we alleen de beste kwaliteit. Zo ook bij de fotoprints. Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier.

Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen het werk tegen UV-licht en zijn UV-bestendig. De print zal niet vervagen.

Fotoprint 110x60 zonder witrandFotoprint 110x60 zonder witrand
Fotoprint 110x60 met 5cm randFotoprint 110x60 met 5cm rand
Je kan kiezen voor een extra witrand bij je fotoprint. Let op, de witruimte wordt rondom toegevoegd en de maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk zal dan wel kleiner geprint worden.

Tip: Je kan een fotoprint op meerdere manieren ophangen, of een eigen lijst gebruiken.
Wil je dat wij hem voor je inlijsten? Kies voor het materiaal 'ingelijst' en je besteld hem kant en klaar. Kies uit 5 verschillende lijstkleuren.

Poster was in eerste instantie door de post beschadigd bij mij ontvangen. Dit was geen probleem voor Werkaandemuur. Zonder verdere kosten werd een nieuw exemplaar opgestuurd. Poster is van goede kwaliteit zo ook de service.

Recensie door Wilma de Visser op 24 mei


Fotoprints bij klanten aan de muur

Klantfoto: Knud Baade, Scene from the Era of Norwegian Sagas van Meesterlijcke Meesters
Klantfoto: Strijp-S voor de renovatie van Bas Wolfs
Klantfoto: Park Avenue NYC van Remko Heemskerk
Klantfoto: Janskerk in Utrecht  met een streekbus van Donker Utrecht
Klantfoto: Haarlem: Warmoesstraat na de bui. van Olaf Kramer
Klantfoto: Lunch atop a skyscraper Lego edition van Marco van den Arend

Jouw favoriete designs als poster - Onze grote collectie staat voor je klaar

Je kan op veel verschillende manieren je huis zo inrichten dat het helemaal bij jou past. Meubels waar je blij van wordt, de juiste kleur op de muur, dat ene leuke tafeltje, ...

Maar met de juiste afbeeldingen aan de muur maak je het echt helemaal af. De afbeelding die je kiest, laat je helemaal bij jou passen. De mooiste foto's van jouw favorieten landen & reisbestemmingen, landschappen of dieren zijn. Jij kiest, en laat het compleet passen. Elk werk bestel je eenvoudig als fotoprint.

Het grote voordeel van een fotoprint is dat het betaalbaar blijft. Kies één grote, of hang meerdere in een collage aan je muur. Hang ze direct op (met bijvoorbeeld Pritt Buddies) of gebruik de lijsten die je al hebt. Verander je van stijl? Geen probleem! Bestel iets nieuws en je wanddecoratie gaat mee in de make-over.


Maatwerk? Bij Werk aan de Muur geen probleem

Net als jij, gaan wij niet voor eenheidsworst. Op maat is alles beter. Elke poster bestel je op de site van 20 cm tot 2 meter.

  • Kies uit de grote hoeveelheid standaard maten, of neem contact met ons op om het exact aan te laten sluiten bij jouw wensen
  • Hang de poster zo op, lijst hem zelf of laat hem door ons inlijsten.
  • Witrand of echt passe-partout nodig? Jij bepaalt het zelf!

Posters ingelijst

6 redenen waarom je kiest voor een Werk aan de Muur fotoprint

Je wil voor niet al te veel geld je huis verfraaien met iets nieuws voor aan de muur. Wij willen dat je iets moet vinden wat écht bij je past. Daarom 6 redenen waarom je voor Werk aan de Muur kiest.

1. Vindt het werk wat bij jou past

We werken samen met honderden creatieven. Samen hebben we ervoor gezorgd dat je kan kiezen uit duizenden werken! Blader door onze rubrieken en vindt het onderwerp wat helemaal past bij jouw smaak en passie!

2. Fotoprints van de hoogste kwaliteit

We drukken de fotoprints op 260 grams fotopapier. Voor het printen gebruiken we 12 kleuren. De kleuren spatten van het papier. De inkten zijn tevens UV-bestendig, waardoor ze niet zullen verkleuren.

3. Op maat gemaakt

Niet het werk, maar het plekje waar jij hem wil hangen, bepaald de maat die beste past. Of dat nu in je woonkamer thuis, of op kantoor. Kies zelf de maat die je wil hebben, en je maakt van het kunstwerk 'jouw kunstwerk'. En staat jouw maat niet in lijstje? Neem contact met ons op!

4. Veel opties mogelijk

Niet alleen kies je zelf de maat, maar je kan de fotoprint ook door ons laten inlijsten. Kies uit 5 verschillende lijsten. Of maak hem helemaal af met een passe-partout.

5. Gratis verzending

Welke maat je ook besteld, we versturen hem gratis naar je toe. Natuurlijk verpakken we hem goed. En komt hij beschadigd aan? Neem contact met ons op, uiteraard zorgen we dat je een nieuwe krijgt!

6. Beoordeeld als 'Uitstekend'

Duizenden mensen gingen je voor. Én zijn super tevreden. Daarom zetten wel alles op alles om te zorgen dat jij er hetzelfde over denkt!


Heb je op deze pagina gevonden waar je naar op zoek was?

Ja