Werkcode: 309186

Better days... Battersea Power Station | Londen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
123 gratis verzending!
Better days... Battersea Power Station | Londen van Rob de Voogd / zzapback

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Battersea Power Station, icoon van London en haar architectuur. Ook in de pop-art vanwege Pink Floyd en de plaat Animals (1977) met (het beroemde verhaal rond) opblaasvarken Archie.

Tegenwoordig volledig verbouwd, deels onzichtbaar door nieuwe, moderne bebouwing rondom. Daarom "Better Days" aangezien deze foto uit 2014 stamt toen het zicht nog vrijwel onaangetast was. Al was er al gestart met de voorbereidingen rond de complete metamorphose van het gebied rond Battersea Park.

Sluitertijd 178 seconden, dus enige zichtbare beweging van boten en vliegtuigen. Enjoy!

Over Rob de Voogd / zzapback

Rob de Voogd / zzapback profielfotoRob de Voogd - freelance fotograaf - wonend en werkend in Rotterdam. Gespecialiseerd in (stads)landschap met gevoel voor dramatiek in weer en beweging. Favoriete locaties: Kleinpolderplein Rotterdam, La Defense Parijs en Oost London. Blauw uur en ultra groothoek. Bodemloze inspiratiebron: Koyaanisqatsi.

Alle werken