Werkcode: 343375

Maman | Guggenheim | Bilbao

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
119 gratis verzending!
Maman | Guggenheim | Bilbao van Rob de Voogd / zzapback

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Op een bijna compleet verregende avond deze avondfoto van Louise Bourgeois' sculptuur 'Maman' (uit 1999) kunnen maken, pal naast het Guggenheim Museum in Bilbao. Precies tijdens het blauwe uur, terwijl de lichten overal net aan gingen, en zware wolken overtrokken - een perfect moment - eigenlijk 15 seonden - gevangen. Deze spin is ruim 9 meter hoog. Meestal staan er talloze toeristen tussen de 8 poten, maar niet op de avond waar zojuist zo'n beetje iedereen behalve ik van de straat is gespoeld. Enjoy!

Over Rob de Voogd / zzapback

Rob de Voogd / zzapback profielfotoRob de Voogd - freelance fotograaf - wonend en werkend in Rotterdam. Gespecialiseerd in (stads)landschap met gevoel voor dramatiek in weer en beweging. Favoriete locaties: Kleinpolderplein Rotterdam, La Defense Parijs en Oost London. Blauw uur en ultra groothoek. Bodemloze inspiratiebron: Koyaanisqatsi.

Alle werken